You are currently viewing Nataša Erić: kolekcija OrGasm

Nataša Erić: kolekcija OrGasm

Nataša Erić studirala je u Ljubljani na odseku za Oblikovanje tekstila i odeće. Magistrirala je 2011. godine i dobila naziv Diplomirani inženjer modnog dizajna. Nakon povratka u rodnu Bosnu, počela je da radi na kolekciji OrGasm, odevnim predmetima originalnog dizajna.

Intervju

Šta Vas je inspirisalo na kolekciju OrGasm?
Inspiracija nekako mene pronadje a ja nju prepoznam u pravom trenutku. Priroda je ta koja me neprestano podsjeca koliko je magična I fascinantna pa tako I na kraju žena koja nosi ono što ja napravim.

Koje materijale ste koristili i šta je uticalo na njihov izbor?
Koristila sam se prirodnim materijalima sa manjim procentom umjetnih vlakana, čisto zbog veće otpornosti I fleksibilnosti u samoj funkciji tkanine. Materijali su sa blagim sjajem koji daje jednu privlačnu notu pri pokretima, te su donekle transparentni što je jako seksi.

Nataša nam se obratila kako bismo joj izradili obuću i time upotpunila priču o prirodnim materijalima na svojim interesantnim komadima odeće: 

Vas sam pronašla na netu, tragajući isključivo za ručno izradjenom pletenom obucom. Već na prvi pogled sam znala da je to to i da vaše komade želim ukomponovati u svoju priču. Svidja mi se spoj prirode, udobnosti I bezvremenske ljepote komada koji mogu nastati u dizajnu. Vaša obuća zrači Istokom i autentičnost naših prostora je za mene kao umjetnicu, dizajnericu izazov  da kompletan koncept postavim na neki viši level.

Ovo je još jedan projekat na koji smo ponosni. Rad sa mladim talentovanim ljudima daje specifičnu, umetničku notu našim proizvodima. Pletena obuća je prepoznata i predstavljena u potpuno drugačijem, nesvakidašnjem obliku.

Poslednji najsladji korak upotpunile su: Vanja Lisac – fotograf, Ina Čano – model, Lejla – make up i frizura.

Za kraj citiramo Natašu: Drago mi je da smo uspostavili konekcije i da smo napravili dobru priču. Pletena obuća Rush Stuff i odevni predmeti iz kolekcije OrGasm, zaista su savršen spoj, zar ne?


Pogledajte kako još pletena obuća može da izgleda, i šta sve od proizvoda pravimo. Kontaktirajte nas ako Vam se dopadaju naši radovi.

Оставите одговор